Craiova: Revelion în stradă cu CRBL sau acasă cu familia şi prietenii. Tu unde petreci noapte dintre ani?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CRBL şi trupa lui de dansatoare îi vor încălzi pe craiovenii care vor petrece în faţa primăriei
CRBL şi trupa lui de dansatoare îi vor încălzi pe craiovenii care vor petrece în faţa primăriei

Craiovenii care rămân deseară în oraş şi nu şi-au făcut rezervare la un local sunt aşteptaţi la concert. O bună parte din locuitorii Băniei preferă să petreacă noaptea dintre ani acasă, alături de familie, sau să organizeze chefuri cu prietenii.

Pentru oltenii care nu îşi permit ieşirile la munte sau nu le place Revelionul organizat în restaurant sau în club au rămas puţine opţiuni de distracţie. Municipalitatea craioveană îi invită pe craioveni în piaţa A.I. Cuza, din faţa primăriei,pentru a viziona un concert susţinut de artistul autohton CRBL.

La miezul nopţii, edilii promit un foc de artificii, aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani. Deşi vremea se anunţă geroasă, tinerii au reacţionat pozitiv la strigarea primăriei. „O să mă duc în centru, chit că va fi foarte frig, pentru că nu mi-am făcut rezervare nicăieri şi nu am o altă variantă“, a declarat Ioana Sârbulescu (23 de ani).

Revelion acasă, cu rudele

Alţi craioveni, majoritatea de vârsta a doua sau a treia, preferă să petreacă Revelionul acasă, alături de rudele apropiate. „De ani de zile mă prinde noaptea dintre ani acasă. O să pregătim o masă copioasă şi o să invităm naşii şi nişte vecini“, a mărturist Elena Ghiocu (58 de ani). Gospodina susţine că înainte de miezul nopţii se va duce în centru pentru a urmări focul de artificii. „Nu ne ducem la concert pentru că nu ne omorâm noi după muzica asta nouă. În schimb, ne place focul de artificii“, explică femeia.

Chef cu 20 de lei de căciulă

Alţi tineri şi-au făcut planurile şi vor să organizeze petreceri acasă la unul dintre ei. Vlad Emerescu (25 de ani) se sacrifică anul acesta, punându-şi la dispoziţie locuinţa pentru a petrece alături de prieteni. „E cam nasol când faci la tine acasă, trebuie să faci curat după, dar asta e. Sunt prietenii mei şi cel mai bine ne simţim împreună. O să punem câte 20 de lei să luăm băutură. Cu mâncare vine fiecare“, spune tânărul.

Amintiri cu Smokie şi Bonnie Tyler

Vremurile când, de Revelion, pe scena din centrul Craiovei urcau artişti de renume au apus. Anul acesta, municipalitatea nu şi-a permis să arunce zeci de mii de euro pe trupe din străinătate cum făcea până acum. În 2009, atmosfera din noapte dintre ani a fost animată de trupa Smokie, iar în 2008, în Bănie a venit să concerteze Bonnie Tyler.

Tu unde vei petrece noapte dintre ani?

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite