Craiova: Procesul lui Solomon, amânat pentru 11 octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Cornel Penescu a solicitat instanţei amânarea procesului în care este inculpat şi primarul Antonie Solomon, motivând prin faptul că nu a reuşit să îşi găsească un avocat. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 11 octombrie.

Primarul Antonie Solomon s-a deplasat astăzi degeaba la Galaţi. Magistraţii au amânat judecarea cauzei ca urmare a solicitării omului de afaceri Cornel Penescu, inculpat în acelaşi dosar.

Penescu a solicitat instanţei amânarea procesului pe motiv că nu a reuşit să îşi găsească un avocat, magistraţii stabilind un alt termen pentru data de 11 octombrie. Primarul Solomon se va întoarce astăzi în Bănie, oraş pe care nu are voie să îl părăsească ca urmare a măsurilor complementare dispuse de către judecători odată cu eliberarea din arest.

Solomon a fost reţinut marţi, 2 martie, de procurorii DNA Piteşti, fiind acuzat că luare de mită şi fals intelectual. Potrivit procurorilor, edilul a primit şpagă 50.000 de euro de la omul de afaceri, Cornel Penescu, pentru a-i elibera autorizaţia de construcţie a hypermarket-ului PIC de la Craiova.

Edilul a fost eliberat pe data de 13 septembrie după ce Curtea de Apel a admis recursul formulat de avocaţii lui Solomon la cererea de eliberare sub control judiciar respinsă de magistraţii Tribunalului Galaţi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite