Craiova: Copiii cu dizabilităţi şi prichindeii de la Pediatria Spitalului Filantropia au primit cadouri de la cadrele ISU Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au fost bucuroşi de cadourile primite de ziua lor
Copiii au fost bucuroşi de cadourile primite de ziua lor

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia“ al judeţului Dolj au mers astăzi la Centrul pentru copii cu handicap sever „Vis de Copil” şi la secţia de Pediatrie a Spitalului Clinic Filantropia pentru a împărţi cadouri celor mici.

Angajaţii ISU Dolj speră ca prin această acţiune să aducă o rază de soare şi un zâmbet în sufletul celor a căror viaţă este mai grea decât ar trebui să fie viaţa unui copil. „Prin acest gest I.S.U. Dolj  continuă seria acţiunilor umanitare de donare a cadourilor, gest care este prezent în activitatea noastră la fiecare sărbătoare“, a declarat căpitan Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt ISU Dolj. 

Copii au primit în dar dulciuri, băuturi răcoritoare, articole igienico-sanitare, jucării iar, Secţia de Pediatrie a Spitalul Clinic Filantropia a fost mobilată cu lenjerie nouă, viu colorată, ca cei care vin pentru diverse analize să nu simtă diferenţa prea mare între dormitorul lui de acasă şi cel din spital.      Valoarea donaţiei se ridică la suma de 2000 lei.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite