Craiova: De Paşte, oltenii ciocnesc ouă la vecini. Află ce oferte ne-au pregătit bulgarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii de turism din Craiova spun că biletele pentru un sejur la vecini s-au vândut ca pâinea caldă. Patru zile petrecute la Nisipurile de Aur costă 135 de euro, cu plecare în dimineaţa de Joi Mari şi întoarcere în ziua de Paşte.

Agenţii spun că în această perioadă zeci de craioveni le-au trecut pragul ca să-şi facă rezervare pentru a petrece Paştele peste graniţă. „Destinaţiile cele mai căutate sunt Bulgaria şi Ungaria. În fiecare an oamenii aleg să plece în străinătate“, ne-a spus Oana Trifan, agent turism în Craiova. Cele mai multe bilete au fost cumpărate pentru Nisipurile de Aur din Bulgaria, unde costul pentru un sejur de patru zile este de 135 de euro.

„Preţul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice. Turiştii vor fi cazaţi la un hotel de trei stele“, a subliniat Oana Trifan. Cei care vor pleca în Joia Mare la bulgari vor face baie în mare la Nisipurile de Aur, vor vizita castelul Reginei Maria şi ruinele cetăţii Cap Kaliakra. În duminica de Paşte, când se vor întoarce în România, vor poposi la Adamclisi. „Turiştii vor traversa Dunărea cu bacul de la Ostrov la Călăraşi“, a precizat Oana Trifan. 

Paşte la Predeal şi Călimăneşti

Şi pentru zonele turistice din România a fost bătaie pe locuri. Majoritatea doljenilor au ales să petreacă Paştele la Predeal, unde ofertele au fost atractive. „Un sejur de patru zile pentru două persoane la o pensiune de trei stele, începând din 22 aprilie, costă 790 de lei. Masa de primire este cu preparate de post, iar în Noaptea de Înviere este o cină specială, cu preparate din miel“, a precizat agentul de turism. La fel de căutate pentru Sărbătorile Pascale sunt staţiunile din Sinaia şi Călimăneşti, unde preţurile pornesc de la 300 de lei. 


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite