Craiova: Pasajul subteran şi Water Park-ul din Lunca Jiului, proiecte bune de scos la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viceprimarul Mărinică Dincă susţine că deşi nu au fost semnate contractele de finanţare pentru cele două proiecte europene, primăria Craiova a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) un anunţ prin care se comunică firmelor de construcţii că pasajul subteran şi  Water Park-ul vor fi, în curând, scoase la licitaţie.

Potrivit viceprimarului Mărinică Dincă, publicare intenţiei de a scoate la licitaţie cele două proiecte europene va permite municipalităţii să mai scurteze din procedură. „Ministerul ne permite să anunţăm pe SEAP că vom scoate la licitaie proiectele, ca apoi după ce semnăm contractele de finanţare să nu mai fie nevoie să facem acest anunţ, decât să scoatem proiectele propriu-zise la licitaţie“, a declarat Mărinică Dincă.

Dacă procedurile vor decurge normal iar licitaţiile nu vor întâmpina contestaţii, lucrărila la pasajul subteran ar putea începe în luna august a anului acesta. Water Park-ul va demara cu o mică întârziere, autorităţile sperând că se va întâmpla la sfârşitul anului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite