Craiova: Oltenii au vizitat Noua Zeelandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiovenii s-au trezit dis-de-dimineaţă pentru a cumpăra ghidul Noua Zeelandă, al 18-lea volum din colecţia National Geographic Traveler.

Cartea se distribuie începând de astăzi cu ziarul Adevărul la preţul de 13,99 lei. Stelian Tănase (75 de ani) a cumpărat volumul de la biblioteaca Adevărul din Craiova, situată pe strada Împăratul Traian, nr. 9. Pensionarul mărturiseşte că nu ratează niciun volum din colecţia National Geographic Traveler.

„În fiecare vineri e lege. De dimineaţă merg la librărie să îmi cumpăr ghidul. Am toate volumele din aceast colecţie plus alte cărţi de la dumneavoastră“, a declarat Stelian Tănase.

Descoperite de europeni abia la sfârşitul secolului al XVII-lea, Noua Zeelandã reprezintă un paradis terestru atât pentru cei interesaţi de o experienţă turistică deosebită, cât şi pentru  posibilii rezidenţi, cei care doresc o rupere definitivã de civilizaţia actualã a bătrânului continent.

Ghidul turistic National Geographic realizeazã o radiografie a Noii Zeelande, cu istoria, cultura, şi gastronomia sa precum şi cu prezentãri obiective, bine detaliate ale tuturor oraşelor importante şi atracţiilor turistice obligatorii pentru orice vizitator.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite