Craiova: Oltenii s-au dres după Crăciun cu Scooby-Doo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Secu a cumpărat ultimul DVD din colecţia Scooby-Doo
Laurenţiu Secu a cumpărat ultimul DVD din colecţia Scooby-Doo

Ultimul DVD din colecţia de aventuri ale celebrului câine a fost distribuit astăzi împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 11,99 de lei.

Oamenii s-au prezentat în număr mare la librăria de pe Strada Împăratul Traian nr. 9 din Craiova pentru a cumpăra ultima apariţia din colecţia destinată clienţilor de toate vârstele. Laurenţiu Secu (34 de ani) a venit de la ora deschiderii ca să cumpere ultimul DVD cu Scooby-Doo.

Subtitrat în limba română

„Sunt produse de calitate care nu trebuie să lipsească din biblioteca de filme a fiecăruia. Pe lângă DVD-ul Scooby-Doo am cumpărat şi un număr pe care nu îl aveam din colecţia Rahan. Am acasă toate celelalte reviste Rahan, iar soţia mea, Alina, a cumpărat mai multe volume din colecţia 100 de Cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, a mărturisit bărbatul, de profesie taximetrist.

Cel de-al optulea DVD din colecţia Scooby-Doo conţine trei episoade din aventurile celebrului câine: „Maniacii de wrestling“, „Crăciun cu Scooby-Doo“ şi „Riva ras Regas“. DVD-ul subtitrat şi în limba română s-a găsit astăzi şi la chioşcurile de ziare din ţară. „Toate apariţiile din colecţia Scooby-Doo, precum şi celelalte colecţii de cărţi sau DVD-uri editate de Adevărul Holding se găsesc la librăria noastră de pe strada Împăratul Traian, numărul 9“, a declarat Alina Tănasie, reprezentant al librăriei „Adevărul“ din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite