Craiova: Oltenii şi roboţii s-au aliat pentru a salva Pământul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Zidaru a cumpărat volumul pentru fi ul său, Octavian
Ovidiu Zidaru a cumpărat volumul pentru fi ul său, Octavian

Craiovenii s-au grăbit să cumpere penultima apariţie din colecţia „Disney Clasic“, distribuită împreună cu ziarul „Adevărul“.

Volumul cu numărul 11 din colecţia „Disney Clasic“ i-a adus ieri pe olteni în librăria Adevărul din Craiova încă de la ora deschiderii. „Wall-E“, penultima apariţie din colecţia lansată de Adevărul Holding, a putut fi achiziţionată ieri, împreună cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 12,99 de lei.

„În fiecare marţi trec pe la librărie“

Ovidiu Zidaru (38 de ani) a venit la librăria de pe strada Împăratul Traian, nr. 9 să cumpere cartea pentru fiul său, Octavian. „În fiecare marţi trec pe la librărie pentru volumele din această colecţie. Am cumpărat şi câteva cărţi din „Prima mea enciclopedie“. Băiatul meu, Octavian, este foarte încântat de ele. Şi DVD-urile Tom şi Jerry le are tot de aici“, a mărturisit bărbatul, de profesie electrician. „Wall-E“ conţine 64 de pagini şi ilustraţii color fidele celebrului film produs de Disney-Pixar.

Acţiunea se pretrece în 2007, când Pământul este acoperit de gunoaie şi toţi oamenii l-au părăsit. Cei care populează Terra ar trebui să fie nişte roboţi, care au misiunea să cureţe planeta, însă, în realitate, singurul prezent este robotul Wall-E. Acesta se îndrăgosteşte de Eve, un alt robot, trimis de oameni pentru a vedea cum evoluează operaţiunile pe Terra, şi existenţa lui se transformă brusc într-o încercare frenetică de a-şi întemeia un cămin, oriunde în Univers.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite