Craiova: Olteni de toate vârstele au plecat în căutarea lui Nemo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Popescu a luat „În căutarea lui Nemo“ pentru nepoţica sa
Şerban Popescu a luat „În căutarea lui Nemo“ pentru nepoţica sa

Al doilea titlu al seriei Disney, „În căutarea lui Nemo“, s-a distribuit astăzi împreună cu ziarul „Adevărul“ la chioşcurile şi librăriile din ţară.

Cel mai nou volum din colecţia Disney a fost căutat de olteni la chioşcuri încă de la primele ore ale dimineţii. În număr mare s-au prezentat craiovenii şi la librăria Adevărul din Bănie, unde volumul poate fi achiziţionat la preţul de 12,99 lei.

Şerban Popescu (72 de ani), din Craiova, a cumpărat două ziare „Adevărul“ însoţite de volumul „În căutarea lui Nemo“ şi de ultimul număr al revistei Rahan. „Cumpăr revistele Rahan şi, mai nou, cărţile din colecţia Disney pentru nepoţica mea, Carina, de 6 ani. Sunt produse de calitate şi pe placul copiilor. O să colecţionez toate numerele din aceste două serii“, a declarat fostul profesor de matematică.Pensionarul a achiziţionat şi trei DVD-uri din „Capodoperele teatrului românesc“. „Pe acestea le-am cumpărat pentru mine. Sunt opere de neuitat, care merită să facă parte din colecţia personală“,  a mai spus craioveanul.

12 volume Disney

„În căutarea lui Nemo“ este al doilea număr din noua serie a colecţiei „Disney Clasic“, care va cuprinde 12 titluri, distribuite numai împreună cu ziarul „Adevărul“, până la 21 decembrie. Colecţia va include titluri de referinţă ale genului, precum: „Pisicile aristocrate“, „Povestea jucăriilor“, „Ratatouille“, „Incredibilii“, „Dumbo“, „Compania Monştrilor“, „Maşini“, „Tinkerbell - Clopoţica“, „Wall-E“ şi „Pinocchio“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite