Craiova: Noii directori din administraţia locală: un fost rapper şi un fost mecanic-şef NATO cu permis de conducere tancuri (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două dintre cele mai importante societăţi ale primăriei Craiova - Salubritatea şi Administraţia Pieţelor şi Târgurilor - vor fi conduse de doi olteni fără experienţă bogată în administraţie, dar cu impresionante calităţi muzicale sau militare. În timp ce noul director al Salubrităţii are un trecut legat de muzica hip-hop, dovadă fiind un videoclip rap realizat în 2000, şeful de la Pieţe şi Târguri a lucrat în Kosova ca

Consilierii locali din Bănie i-au numit pe cei doi olteni propuşi acum două săptămâni pentru conducerea celor două SRL-uri nou înfiinţate de municipalitatea craioveană în funcţiile de directori generali. Serviciul de Salubritatea transformat recent în societate comercială va fi condus de un tânăr de 28 de ani al cărui trecut şi experienţă nu sunt cea mai bună recomandare pentru o funcţie de conducere cu asemenea responsabilităţi.

Flavius „Vastu“ Sirop nu a mai lucrat în administraţie până acum, deşi are un CV stufos. Potrivit CV-ului, Flaviu Sirop este administrator la două societăţi: FTD Soft şi SC Casa şi Maşina SRL şi se ocupă cu încheierea de pensii private. Tânărul are diplomă în programare pe web şi este absolvent al Facultăţii de Fizică din Craiova şi al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor. Flavius Sirop are bifat şi un master în „Managementul şi Dezvoltarea Resurselor Umane“.

„Vastu“ va coordona toţi angajaţii Salubrităţii Craiova

image

Trecutul său este legat de muzica rap, în 2000, tânărul Flavius Sirop apărea într-un videoclip, sub pseudonimul „Vastu“.

În filmarea realizată în 2000 „după blocurile“ din Bănie, actualul director al Salubrităţii fredonează versuri specifice stilului muzical hop-hop, din care spicuim următoarele:

„Multă lume mă crede un ratat neisprăvit, Asta nu-i o noutate, deja m-am obişnuit să fiu bârfit/Să ştiţi că nu mă doare/De câte ori când sunt atacat dau o replică mai tare/Am trecut prin destul şi îmi este foarte clar/Că nu o să câştig la loto banii mei de buzunar/E în zadar, cât ai trage tu de tare/Poţi să te ridici când dau cu şpaga în buzunare“
.......

„Voi purta în continuare celor ce merită respect/Asupra mea banii nu au niciun fel de efect/Deci nu mă cumperi tu pe mine, că mă BIP pe ei de bani,/Îi fac, îi arunc, voi fi la fel peste 5 ani“.

Nou director al Pieţelor şi Târgurilor din Craiova, Gabriel Şerban (43 de ani), a fost şef de atelier mecanic în trupele KFOR din Kosovo. Pe pagina sa de facebook, noul administrator a postat un CV bogat în care scrie că a fost cadru militar activ între 1992 şi 2007, activând 2 ani în Kosovo. Bărbatul este licenţiat în istorie din 2008, iar în prezent deţine un PFA care se ocupă cu recuperări bunuri şi creanţe şi brokeraj în asigurări.

Gabriel Şerban este şef peste toate tarabele din pieţele craioveni

image

Noul şef al pieţelor din Craiova are, pe lângă permisul de conducere categoriile B şi C, şi un brevet pentru conducerea Transportoarelor Amfibii Blindate.

Deşi cei doi fuseseră deja numiţi ca administratori ai celor două societăţi comericale, consilierii locali au decis în ultima şedinţă să îi convertească în directori, organigrama celor două SRL-uri suferind modificări. Salubritatea şi Pieţele vor avea câte un director general, câte un director executive şi câte un director executiv adjunct. Odată cu aprobarea proiectelor de hotărâre salariile noilor şefi vor creşte până la nivelul unei lefe de viceprimar.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite