Craiova: „Craiova Maxima“ revine în iarbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe stadionul din Işalniţa va avea loc în această seară, de la ora 19.00, un meci demonstrativ între o echipă formată din foşti fotbalişti născuţi în comuna doljeană şi celebra „Craiova Maxima“.

Balaci, Negrilă, Ungureanu, Tilihoi, Beldeanu, Donose, Cârţu, Irimescu, Geolgău şi Boldici vor reveni în iarbă pentru a înfrunta echipa locală condusă de fostul jucător al Universităţii Craiova, Nicu Năstăsie. Ilie Balaci şi compania vor fi ajutaţi de mai tinerii David, Tibi Lung, Cojocaru, Eugen Neagoe, Biţă, Papură şi Cristescu, dar şi de veteranii Purima şi Ţarălungă.

Evenimentul, la a doua ediţie


Este pentru a doua oară când Işalniţa găzduieşte un astfel de meci demonstrativ, la precedentul „Craiova Maxima“ nelăsând nicio şansă adversarei. „Noi nu ţinem cont că este un amical. I-am bătut atunci cu 6-1, o s-o facem şi diseară, pentru că suntem o echipă de valoare. Probabil că vor revanşa, dar trebuie să şi poată să o obţină“, a afirmat Nae Tilihoi cu aceeaşi determinare de care dădea dovadă pe teren.
„Poate Balaci o vrea să facă vreun blat, că am auzit că banii sunt în tribună, la soacră-sa“, a adăugat, glumind, Tilihoi.  

Tricourile au fost aduse din Canada

De organizarea acestui eveniment s-a ocupat Primăria Işalniţa, însă iniţiativa a aparţinut, la fel ca şi la ediţia precedentă, unui fost localnic, Ion Cotoşman, stabilit după revoluţie în Canada. Acesta este un fan înfocat al Universităţii Craiova şi, în special, al generaţiilor care au adus gloria formaţiei din Bănie. Cotoşman a venit cu tricourile de joc din Canada, ele fiind inscripţionate cu denumirea Ştiinţei din anii ’80, „Craiova Maxima“.

Află ce a făcut „Craiova Maxima“ la Işalniţa de pe craiova.adevarul.ro 

Vezi imagini de arhivă cu meciurile de referinţă ale Craiovei Maxima





Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite