Craiova: Mama fetiţei abandonate a fost găsită la un hotel din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mama fetiţei abandonate a fost găsită la un hotel din Craiova
Craiova: Mama fetiţei abandonate a fost găsită la un hotel din Craiova

Copila părăsită în urmă cu două zile în scara unui bloc se află internată la Spitalul Nr.1 Craiova, iar medicii spun că se simte bine. Micuţa va fi dusă zilele următoare la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili exact ce vârsta are, după care va intra în îngrijirea unui asistent maternal.

În urmă cu două zile, o femeie ajunsă din greşeală mamă avea să-şi abandoneze copila în scara blocului 21-23 de pe strada Maramureş din Craiova. Micuţa a fost găsită de locatarii care au anunţat imediat autorităţile. Poliţiştii sau medicii nu ştiu cu exactitate câţi ani are fetiţa, însă bănuiesc faptul că vârsta acesteia este cuprinsă între un an şi jumătate şi doi ani.

Nu avea urme de violenţă

La acest moment copila se află la secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Nr. 1 Craiova, după ce marţi după-amiaza a fost descoperită pe casa scării unui bloc din zona Gării de către Gheorghe Stănescu (48 de ani), care tocmai se întorsese de la serviciu. “Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa. Încă nu-mi vine să realizez că o persoană a putut să uite pe scară un prunc aşa frumos. Practic, eu nu am făcut nimic pentru el. Am procedat cum este normal: am sunat la 112”, ne-a povestit craioveanul.

Află în Adevărul de Seară Craiova tot ceea ce s-a întâmplat în cazul fetiţei abandonate.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite