Lucrările la conductele de gaze închid vineri centrul Craiovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Craiova a anunţat că vineri, 18 februarie, în intervalul orar 08.00 -20.00 vor fi impuse restricţii de circulatţie rutieră pe strada Popa-Şapcă şi  strada A.I. Cuza – sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Unirii şi intersecţia cu strada Arieş.

„Circulatia rutiera va fi restrictionata in vederea efectuarii unor lucrari de reabilitare a retelei de distributie a gazelor naturale – cuplari conducte gaze pe strazile A.I.Cuza, Popa Sapca si strazile adiacente acestora“, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

Restrictiile se vor mentine sambata si duminica, circulatia rutiera urmand a fi reluata pe sectorul de drum mentionat incepand cu ora 06.00 a zilei de luni 21 februarie 2011.

„În intervalul menţionat traficul rutier se va desfăşura pe arterele adiacente. Pentru evitarea producerii de evenimente rutiere nedorite, rugăm conducătorii auto să se conformeze semnalizărilor ce vor fi instituite şi să utilizeze rute alternative zonei restricţionate“, recomandă reprezentanţii municipalităţii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite