Craiova: Licitaţia cu beculeţe şi figurine de sărbători, verificată de ANRMAP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova a cheltuit în 2009 un milion de euro pe beculeţele de sărbători
Craiova a cheltuit în 2009 un milion de euro pe beculeţele de sărbători

Autoritătea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice a verificat astăzi documentele prin care municipalitatea a achiziţionat figurine de Crăciun şi Paşte în valoare de un milion de euro.

Ornamentele destinate împodobirii oraşului de Crăciun şi Paşte au fost achiziţionate în vara anului 2009 de la firma MK Illumination SRL din Hunedoara, sucursala unei firme austriece. Societatea a fost singura care s-a prezentat la licitaţia primăriei.

Presa locală scria în 2009, atunci când primăria le cumpăra contra sumei de 1 milion de euro, despre faptul că datele din caietul de sarcini întocmit de experţii din primărie erau identice cu oferta firmei MK Illumination.

Ornamentele destinate împodobirii oraşului de Crăciun şi Paşte au fost achiziţionate în vara anului 2009 de la firma MK Illumination SRL din Hunedoara, sucursala unei firme austriece, fiind singura care s-a prezentat la licitaţia primăriei. O parte din ornamente au fost folosite gratis de primărie şi în 2008, ca şi sponsorizare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite