FOTO/VIDEO Craiova: Legea în trafic se face cu pumnul şi pistolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul de ieri dimineaţă, când un tânăr de 23 de ani a împuşcat un alt tânăr de 28 de ani pentru că nu i-a acordat prioritatea nu este un cazizolat. În ultimii ani mai multe altercaţii în circulaţie s-au terminat la Urgenţă.

Nu de puţine ori nemulţumirile din trafic s-au transformat în bătăi şi scandaluri în toată regula. Dovadă sunt cazurile relatate de presă în ultimii ani sau videoclipurile de pe youtube care prezintă şoferi din Craiova snopindu-se în bătaie din motive banale.

Ultimul incident a avut loc ieri, când Bogdan Cosmulescu (23 de ani) din Craiova a împuşcat un alt tânăr pentru că nu i-a acordat prioritate. Potrivit poliţiştilor, celălalt tânăr a pornit scandalul lovindu-l cu pumnii pe Bogdan Cosmulescu.

Bogdan Cosmulescu a primit mandat de arestare pentru 15 zile

image

Anul acesta, cu câteva zile înainte de Paşti, un incident în traficul din Craiova avea să ţină prima pagină a ziarelor naţionale pentru o săptămână. Chiar în Vinerea Mare, un tânăr de 22 de ani din Bănie, aflat la volanul unui autoturism BMW seria 5 s-a dat jos din maşină şi l-a snopit în bătaie pe Pavel Rentea, un pensionar de 63 de ani care ieşise la plimbare cu nepoţiva de şase ani.

Pavel Rentea, victima şoferului cu BMW

image

Motivul: bărbatul traversa prea încet. Bolnav cu inima, pensionarul s-a prăbuşit la pământ sub privirile îngrozite ale fetiţei. Câteva ore mai târziu, bărbatul murea la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

Agresorul, Cosmin Drăgan, este cercetat pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, faptă care se pedepseste cu închisoare de la 5 la 15 ani.

image

Toată scena a fost filmată de camerele de supraveghere din intersecţie.

Alte cazuri de violenţă în trafic sunt legate de  numele beizadelei Iustin Covei. Fiul de procuror şi nepot de judecător Iustin Covei de-a lungul anilor s-a luat la harţă cu alţi şoferi în trafic împărţind pumni în stânga şi în dreapta. Trebuie amintit doar faptul că în 2004 Iustin Covei a bătut un taximetrist pe motiv că „s-a uitat urât“, după cum a explicat acesta ulterior.

Beizadeaua Iustin Covei a fost implicată în mai multe scandaluri în trafic

image

Bătăile, postate pe youtube În 2008, pe bulevardul principal din Craiova, un şofer a sărit la bătaie pe motiv că nu poate înainta în trafic.

Tot în 2008, mai multe persoane au ajuns la spital după un conflict izbucnit în stradă, lângă sediul Curţii de Apel, în conflict fiind folosite bâte, săbii şi topoare.

Imaginile au fost surprinse de un alt şofer şi postate pe internet. Lista cu incidente poate continua de voie cu alte exemple. De asemenea, pe youtube sunt postate mai multe filmuleţe cu bătăi din traficul din Craiova. Dacă unele au fost transformate în subiecte de ştiri, altele au rămas doar pentru curiozitatea vizitatorilor, respectivele postări bucurându-se de mii de afişări şi zeci de comentarii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite