Craiova:Un nou showroom Ford la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova:Un nou showroom Ford la Craiova
Craiova:Un nou showroom Ford la Craiova

Construcţia celui de-al doilea complex Ford din Bănie a început astăzi în prezenţa reprezentanţiilor Plusauto, dealer-ul local al mărcii americane.

Preşedintele Plusauto, Horaţiu Buzatu spune că investiţia în complexul care va conţine un showroom, un service şi un parc auto se ridică la 1,5 milioane euro. „Poate că multă lume va spune că este o perioadă nepotrivită pentru investiţii. Eu am să spun că în ceea ce priveşte criza economică te poţi bate cu problemele de zi cu zi doar dacă eşti foarte curajos şi mai ales dacă investeşti. Noi am ales să avem această atitudine şi credem că în felul acesta putem merge cu mai mare uşurinţă înainte şi putem pregăti în mai mare măsură perioadele care nu mă îndoiesc că vor urma şi care vor fi mult mai bune din toate punctele de vedere”, a declarat Horaţiu Buzatu

Showroom-ul va fi poziţionat pe DE 57 unde Plusauto a achiziţonat un teren de aproximativ 1 ha. Suprafaţa construibilă este de 9.000 metri pătraţi iar parcul auto va găzdui 300 de autovehicule.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite