Craiova / Directorii instiuţiilor deconcentrate s-au luat la întrecere în restructurări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii instituţiilor deconcentrate au prezentat astăzi, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, raportul privind lista cu numărul angajaţiilor disponibilizaţi. Declarându-se mulţumit de raport, prefectul de Dolj le-a transmis celor prezenţi că „reforma în România abia acum a început“.

Prezentarea raportelor a semnat mpa degrabă cu o întrecere în număr de angajaţi disponobilizaţi. Rând pe rând, şefii de insituţii au dat citire documentului cu efectivul de oameni daţi afara, preum şi numărului de angajaţi păstraţi.

De exemplu, şeful Oficiului Judeţean pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie a anunţat că au rămas cu 19 angajaţi din 46. La Direcţia de Sănătate Publică Dolj din 174,5 de posturi au mai rămas 156,5 de oameni.

Restructurări au fost şi la Casa de Pensii Dolj unde, potrivit directorului eugen Baciu au fost daţi afară 36 de oameni din 129.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu s-a declarat mulţumit de cele auzite, mulţumindu-le directorilor că au contribuit la reforma statului.

 „Nu e o plăcere pentru noi toţi să vorbim de restructare de personal, dar având în vedere criza economică, guvernul şi-a asumat responsabilitatea de a aduce instituţiile statului la o bună funcţionare. Eu le mulţumesc celor care au reuşit să se încadreze în ordinele de miniştri. Nu există nicio instituţie care să nu se restructureze sau să nu îşi dimineaze cheltuielile, astfel încât să ajungem la buna funcţionare a statului român. Din această cauză reforma în România a început abia acum în ceea ce priveşte serviciile publice“, a declarat Eugen Georgescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite