Craiova: Demolarea celor două case care stau în calea pasajului subteran a fost amânată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două imobile din centrul Băniei care trebuiau să fie demolate weeekend-ul trecut vor fi puse la pământ pe bani europeni. Edilii au decis să amâne acţiunea de demolare pentru a o face cu fonduri de la Uniunea Europeană.

Astfel, proiectul privind realizarea pasajului subteran va însemna şi pregătirea terenului pentru demararea lucrărilor. Demolarea caselor va avea loc cel mai probabil înainte de începerea lucrărilor propriu-zise. Proprietarii celor două imobile au fost deja despăgubiţi cu 745.000 de euro.

Tunelul rutier va avea 405 metri şi va începe pe strada Arieş, în apropierea Casei Studenţilor. Ieşirea din pasaj va fi la Universitate, înainte de intersecţia cu Calea Bucureşti. Edilii nu au stabilit ce străzi vor fi închise pentru realizarea pasajului subteran, viceprimarul Mărinică Dincă declarând recent doar că s-ar putea circula, pe timpul lucrărilor, şi pe un singur sens al străzii Arieş.

Citeşte şi:

Coşmarul din trafic, simplu preludiu. Lucrările la tunelul rutier, parcarea subterană şi modernizarea străzilor paralizează Craiova până în 2013

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite