FOTO / O armată de poliţişti din tot judeţul a dat amenzi pe străzile Craiovei: 115 contravenţii, 10 certificate restrase, 5 permise reţinute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul serviciilor şi birourilor rutiere din toate oraşele şi municipiile din judeţ au participat astăzi la o acţiune desfăşurată pe străzile Craiovei.

În total, 17 echipaje au oprit, între orele 6.00- 14.00, şoferii care nu au respectat regulile de circulaţie. „Acţiunea a vizat toate genurile de abateri de la regimul de circulaţie, în principal viteza excesivă, consumul de alcool şi neacordarea de prioritate pietonilor pe trecerile marcate corespunzător“, a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Craiova.

image

Echipajele au acţionat în predominanţă pe arterele unde au loc des incidente rutiere: Calea Bucureşti, A.I. Cuza, Caracal, Dacia, Decebal şi Banu Stepan.

În doar câteva ore, politistii rutieri au constatat 115 abateri de natură contravenţională, dintre care 15 sancţiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 4 sancţiuni aplicate pentru nerespectarea indicatorului care interzice accesul autovehiculeleor care au masă maximă autorizată mai mare de 3.5 tone. În total au fost aplicate sancţiuni în suma totală de 8.205 lei.

image

 În cadrul acţiunii au fost reţinute 5 permise de conducere, au fost retrase 10 certificate şi au fost reţinute 5 seturi de plăcuţe de înmatriculare pentru lipsa RCA şi ITP.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite