Craiova: Copilul de doi ani care s-a înecat cu un bob de fasole respiră fără aparate. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul de doi ani din judeţul Gorj, care a fost adus în stare critică, vineri seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce s-a înecat cu un bob de fasole, respiră fără ajutorul aparatelor, de duminică dimineaţă, însă medicii rămân rezervaţi cu privire la şansele lui de supravieţuire.

În această dimineaţă copil respira fără ajutorul aparatelor însă medicii spun că starea lui se menţine critică.

"L-am deconectat de la aparate în această dimineaţă dar este foarte somnoros şi nu este bine. Vrem să vedem cum reacţionează la stimuli să vedem dacă reacţionează atunci când îl mişcăm", a spus Bogdan Fănuţă, medic primar la secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

image

Alin Constantin Dumitru a fost adus vineri noaptea din comuna Turburea la Târgu-Jiu însă medicii nu au avut ce să îi facă pentru că spitalul nu dispune de un bronhoscop. Băiatul a transferat la spitalul din Craiova.

„Curăţam fasole acasă ca să pun o oală la fiert şi m-am trezit cu el dintr-o dată plângând. A înghiţit un bob de fasole când nu am fost atentă. Am sunat după salvare pentru că nu ştiam ce să mai fac“, a declarat mama băiatului.

Copilul rămâne internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului din Craiova.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla cum evoluează starea de sănătate a copilului.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite