FOTO Cros la Craiova: Copii de opt ani şi adulţi au alergat la -10 grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii s-au întrecut în Parcul Tineretului pe un ger năprasnic
Tinerii s-au întrecut în Parcul Tineretului pe un ger năprasnic

Peste 50 de copii şi adulţi s-au întrecut astăzi, pe un ger de crăpau pietrele, în cadrul crosului „Cel mai rapid ren din Parcul Tineretului“, organizat de municipalitate şi Clubul Sportiv Gordas Craiova.

Zgribuliţi de frig, cu mănuşi şi căciuli, cei câţiva zeci de participanţi s-au aliniat la start împărţiţi în două echipe în funcţie de sex. Primii care au plecat au fost, evident, reprezentantele sexului frumos.

cros craiova

La câteva minute după ele au urmat băieţii. Printre concurenţii crosului s-au numărat şi copii de numai opt ani. Unul dintre ei este Mihai Mirescu, micuţul reuşind să termine cursa pe locul 12.

cros craiova

„Este frig, dar e bine. M-am încălzit atunci când am alergat“, ne-a mărturisit prichindelul la finiş.

Mihai Mirescu, înainte de a trece linia de finiş

cros Craiova

Dacă pentru cei mici participarea la cros a însemnat distracţie, pentru alţii a fost un exerciţiu în aer liber pentru arderea caloriilor acumulate cu ocazia Crăciunului. „După atâtea sarmale şi fripturi de Crăciun merge o tură de alergare. Mai scăpăm de kilogramele în plus“, a spus zâmbind Rodica Dicu, de 42 de ani, din Craiova (foto jos).

cros craiova

Primii trei clasaţi din fiecare echipă s-au ales cu câte o medalie, invitaţii la Filarmonică şi cu câte o plăsuţă cu fructe şi dulciuri. Restul participanţilor au primit plăsuţe cu bunătăţi.

cros craiova

„Vrem ca această activitate să devină o tradiţie în Craiova, între Crăciun şi Revelion. Ne mulţumeşte faptul că oamenii sunt dispuşi să facă mişcare“, a declarat Cătălin Ionescu, preşedintele Clubului Sportiv Gordas Craiova.

cros craiova
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite