Craiova:Claudia a început chimioterapia agresivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Viena, alături de tânăra de 24 de ani se află tatăl ei, care de cum are voie să intre în spital nu mai pleacă de lângă fiica sa până seara târziu.

„Au început să îi facă tratamentul, este cu perfuziile pe mână. Deocamdată se simte bine, nu au apărut reacţii adverse. Aşteptăm să vedem cum decurge totul“, spunea Constantin Chelan.
Perioada imediat următoare nu va fi deloc uşoară pentru fiica sa. După câteva zile de tratament, în funcţie de rezultatele acestuia, se va stabili dacă tânăra va rămâne în spital sau va fi externată şi se va prezenta zilnic la control. „Tratamentul se face în trei serii de patru-cinci zile, apoi urmează o evaluare“, precizează tatăl Claudiei.
 
Povestea studentei de la Medicină a ajuns şi la sutele de oameni în prezenţa cărora s-a ridicat cortina Festivalului Maria Tănase. Şi în această seară se pot face donaţii la Teatrul Naţional, unde prietenii Claudiei au postat o urnă. Puţin de la fiecare dintre noi va duce la strângerea celorlalţi 60.000 de euro care trebuie să ajungă la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar din Viena, unde Claudia Chelan speră să iasă învingătoare din lupta cu cancerul. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite