Craiova: Circulaţia tramvaielor pe ruta Universitate-Ford, întreruptă două zile. RAT mută o staţie ca să facă loc giratoriului de la Universitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Transport Craiova a anunţat că, în perioada 24 – 26 iunie 2011, se va întrerupe circulaţia tramvaielor pe tronsonul Universitate – Ford, pentru executarea unor lucrări. Decizia are legătură cu planul primăriei de a amplasa un giratoriu în intersecţia de la Universitate.

Potrivit unui comunicat de presă, craiovenii vor circula timp de două zile cu autobuzul pe ruta Universitate-Craiova. În locul tramvaielor vor circula autobuze conform aceluiaşi program. Între timp, edilii Băniei au anunţat că vor să amplaseze un sens giratoriu în intersecţia bulevardului Calea Bucureşti cu străzile Carol I şi Arieş.

Decizia de întrerupere a circulaţia are legătură cu viitorul giratoriu pentru că RAT Craiova va trebui să mute staţia de tramvai de la Universitatea la Piaţa Mare. Astfel, până muncitorii vor scurta linia şi vor realiza un sistem de întoarcere pentru travaie, autobuzele vor înlocui mijloacele de transport în comun pe bază de curent.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite