Craiova: Caravana Drepturilor trece prin comunele Doljului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă – CDCD din comuna Giubega, Dolj, va implementa în perioada 1 martie – 30 iunie proiectul The RIGHTS’ Caravan ce are ca scop promovarea drepturilor omului utilizând metode de animaţie socială în şase comunităţi rurale din judeţ.

În perioada 6-12 Aprilie, 30 de tineri din Dolj vor beneficia de un curs de formare de formatori în animația socială, iar în mai 2010, echipa de proiect va implementa activități de animație socială, promovând drepturile omului, în șase comunități rurale din Județul Dolj, în parteneriat cu școlile generale din aceste localități.

„La finalul acestor activități, pe 1 iunie 2011, partenerii implicați în acest proiect, vor organiza un eveniment de promovare a rezultatelor proiectului – The RIGHTS’ Caravan Carnival“, a declarat Adina Marina Călăfăteanu, manager de proiect
 
Proiectul este finanțat de Consiliul Europei – Fundația Europeană pentru Tineret – Acțiunea D – Proiecte Pilot pentru promovarea drepturilor omului. Informații privind procedura de aplicație și informații privind itinerariul caravanei, vor fi disponibile pe site-ul organizației beneficiar – www.cdcd.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite