Craiova: Autorităţile au intervenit cu toate utilajele din dotare pentru a deszăpezi drumurile judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toate utilajele din dotare au cutreierat drumurile din Dolj
Toate utilajele din dotare au cutreierat drumurile din Dolj

Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu a anunţat astăzi că utilajele Direcţiei Drumuri Naţionale şi Judeţene au intervenit azi-noapte pe mai multe drumuri ale judeţului unde troinele de zăpadă au depăşit un metru.

„Am avut mai multe solicitări din judeţ. Pe drumul Segarcea Zăval au fost probleme mai mari în sensul că zăpada a ajuns la un metru şi 20 de centimetri pe lângă drum. Se circula pe un singur sens şi a fost nevoie să intervenim cu frezele pentru a deszăpezi şi celălalt sens de mers. La fel s-a întâmplat şi pe drumul Amărăşti-Dăbulen, pe Leu-Puţuri-Apele Vii, Rojişte-Mârşani şi la Gubaucea“, a declarat Eugen Georgescu.

Tot azi-noapte, patru tineri blocaţi pe drumul comunal Caraula-Pleniţa au solicitat intervenţia autorităţilor pentru a-i scoate din zăpadă. „Erau patru copii într-o Dacie care se duceau la discotecă. Ei au văzut asflat şi au zis că e drum judeţean dar de fapt era comunal“, a mai spus prefectul.

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, în acest moment, niciun drum din judeţul Dolj nu este înzăpezit, circulaţia desfăşurându-se fără probleme. „Acum se patrulează pentru lărgirea sensurilor de mers“, a mai spus acesta.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite