FOTO Accident în apropierea intersecţiei Rotonda din Craiova. Două fete lovite pe trecerea de pietoni au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tinere au fost transportate mai devreme la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova în urma unui accident petrecut în apropierea intersecţiei de la Rotonda. Fetele au fost lovite de un autoturism Dacia Logan, proiectat pe trecerea de pietoni de către un automobil Opel Corsa, al cărui şofer nu a păstrat distanţa.

Un autoturism Opel Corsa condus de Ion Nedelcu (24 de ani) din Slatina, care se deplasa dinspre McDonald's către cartierul Lăpuş, a lovit un automobil Dacia Logan care circula regulamentar în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, automobilul din urmă a fost proiectat pe trecerea de pietoni, izbind două fete care traversau strada la mijlocul intersecţiei Calea Bucureşti cu A.I. Cuza şi Rotonda.

Tinerele au fost transportate de ambulanţă la spital

image

Potrivit poliţiştilor sosiţi la faţa locului, vinovat pentru producerea accidentului este şoferul autoturismului marca Opel Corsa. „Conducătorul auto nu a respectat distanţa faţă de automobilul din faţă“, a declarat Claudiu Dumitru, subinspector Birou Poliţie Rutieră Craiova.

Automobilul Opel Corsa care a lovit maşina din faţă

image

În urma impactului, taximetrul a fost proiectat pe trecerea de pietoni

image

Cele două fete au fost transportate cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bănie pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Opelul Corsa a lovit Dacia Logan înainte de trecerea de pietoni

image

Vom reveni cu amănunte.

Citeşte şi:

Craiova: Cinci victime la spital după ce un Opel Astra a răsturnat o Dacia Duster plină cu bodigarzi

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite