Craiova: Mititelu: „Costea nu este transferabil în vara asta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mititelu: „Costea nu este transferabil în vara asta“
Craiova: Mititelu: „Costea nu este transferabil în vara asta“

Preşedintele Universităţii Craiova susţine că nu a vorbit cu Victor Piţurcă despre cazul Florin Costea, dar afirmă că atacantul oltean nu va fi vândut în această vară.

Lipsa lui Florin Costea s-a simţit la Braşov, unde Ştiinţa nu a avut nici măcar o ocazie de gol, dar Mititelu dă de înţeles că echipa nu stă într-un singur jucător. Totuşi, acesta susţine că nu există nicio ruptură între club şi jucător şi că golgheterul din Bănie nu va fi transferat.

Nu am discutat cu Piţi problema lui Florin Costea. Florin nu este o problemă pentru noi. Şi credeţi că Piţurcă se cramponează de un fotbalist vreodată, indiferent cine ar fi el? Nu este nicio ruptură. Este sub contract cu Universitatea Craiova. Eu m-am purtat foarte frumos cu el, am mare încredere în el. Îi apreciez şi îi cunosc foarte bine calităţile. Nu este nicio problemă între noi şi Florin Costea. Aşa cum clubul a investit în el şi l-a adus la performanţele la care a ajuns, trebuie şi el să întoarcă clubului măcar o parte din ce i-a dat“, a afirmat Adrian Mititelu.

În vara asta nu este transferabil Florin Costea. Poate la anul. Face parte din planul nostru de a ocupa unul dintre primele trei-patru locuri în acest an“, a adăugat Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite