Craiova: Mititelu: “Costea nu pleacă nici pe 20 de milioane de euro”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După numeroasele zvonuri privind un transfer al golgheterului campionatului, Florin Costea, în această iarnă,  preşedintele Universităţii Craiova a luat atitudine.

Adrian Mititelu nu a confirmat niciuna dintre variantele apărute în aceste zile, Unirea Urziceni şi FC Porto, dar a admis că ar da curs doar unei oferte din străinătate şi doar din vară şi pentru un “preţ corect”.

E ceva de la Urziceni la Porto, e o mică - mare diferenţă. Florin Costea nu pleacă la FC Porto. Deocamdată, ne-am propus şi eu, şi el, şi toţi cei care se ocupă de destinele clubului Universitatea Craiova ca în acest an să joace la Ştiinţa. Indiferent de cum ne va merge, până la vară nu se pune problema să plece. Dacă la vară va fi ofertă bună, care să ne mulţumească, atunci va pleca. El este singurul care va pleca, dar numai în cazul în care vom primi preţul corect. Dacă nu, va mai sta încă un an”, a precizat Mititelu, citat de editie.ro.

image


Florin Costea va mai juca un an la Craiova

Finanţatorul Universităţii Craiova a stabilit şi preţul lui Florin Costea pentru un transfer la o altă echipă din Liga I. “În ţară nu l-aş da nici pe 20 de milioane de euro. A fost o încercare de denigrare şi o lovitură sub centură să afirmi că eu l-am oferit Urziceniului”, a mai spus Adrian Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite