Craiova: Neagoe: „Costea merita să fie convocat la naţională!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova nu l-a iertat pe Răzvan Lucescu pentru declaraţiile făcute la adresa jucătorilor echipei oltene şi crede că acesta a greşit că nu l-a chemat pe Florin Costea la naţională.

După ce i-a luat apărarea lui Silviu Lung junior, Eugen Neagoe s-a luat de selecţioner şi pentru afirmaţiile legate de Florin Costea, despre care Lucescu a spus că nu este un jucător care „să facă diferenţa“, dând ca exemplu situaţia din clasament a Ştiinţei.  

Nu cred că este normal să dea exemplu că Florin Costea este la o echipă ce se bate la retrogradare. Răzvan Lucescu trebuie să fie mai atent la lucrurile pe care le spune, pentru că Florin Costea a fost şi este golgheterul campionatului. După părerea mea, el merita să fie convocat la naţională! Nu este, dar asta e altă problemă. Nu cred că e normal să discuţi despre un jucător doar de dragul de-a o face şi să implice şi echipa de club respectivă“, a spus Neagoe (foto) pe site-ul oficial al clubului.

image



Cu siguranţă, aceste afirmaţii ale lui Răzvan Lucescu nu sunt benefice pentru fotbalişti, mai ales dacă ei citesc lucruri spuse de selecţioner. Nu îmi place să vorbesc şi nici să intru în polemici cu nimeni, dar nu cred că este bine ceea ce se spune nici pentru jucători şi nici pentru echipa noastră“, a adăugat Eugen Neagoe.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite