Craiova: Cristescu: „Costea a vorbit la supărare. Va păstra banderola“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltenii s-au întors ieri de la Urziceni, iar în această după-amiază au programat primul antrenament înainte de meciul de vineri cu Internaţional Curtea de Argeş (ora 18.00).

După jocul cu ialomiţenii, Florin Costea a spus că nu mai vrea să poarte banderola de căpitan al Universităţii. Cu toate acestea, managerul Ştiinţei, Silvian Cristescu, a declarat că atacantul craiovean a vorbit la supărare.

Nu cred că Florin Costea a vorbit serios. Era dezamăgit după înfrângerea de la Urziceni şi a spus asta la supărare. Căpitanul echipei trebuie să fie un jucător reprezentativ, iar Costea este un astfel de fotbalist. Cred că va păstra banderola“, a precizat team-managerul Universităţii Craiova, Silvian Cristescu.

image



Acesta a mai spus că jucătorii cred că ar fi meritat cel puţin un punct din meciul de la Urziceni şi că vor încerca să se mobilizeze pentru următorul joc, tot în deplasare. Ştiinţa va întâlni pe Internaţional Curtea de Argeş, vineri, de la ora 18.00. „Este încă un meci greu, dar trebuie să spargem până la urmă gheaţa şi în deplasare“, a mai spus Cristescu.
Oltenii nu au obţinut până acum decât un punct în deplasare, la Timişoara (1-1) şi ocupă un loc retrogradabil.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite