Craiova: Gane: „Mihai Costea nu a fost suficient de concentrat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Gane: „Mihai Costea nu a fost suficient de concentrat“
Craiova: Gane: „Mihai Costea nu a fost suficient de concentrat“

Fostul atacant şi antrenor al Ştiinţei, Jerry Gane, crede că o ratare precum cea a lui Mihai Costea în meciul de la Iaşi i se poate întâmpla oricui, însă spune că jucătorul nu a tratat faza aşa cum trebuia.

Actualul tehnician al echipei Gaz Metan CFR Craiova susţine că şi el a fost pus în cariera sa în situaţii similare, dar a trecut peste ele. „Şi eu am jucat atacant şi am ratat mute ocazii clare. Ăsta e fotbalul! Mihai nu trebuie pus la zid. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, dar cred că a fost prea sigur pe el. Nu a fost suficient de concentrat. Trebuia mai întâi să marcheze şi apoi să se relaxeze. Îmi amintesc că eu, la un meci cu Rapid, am primit o pasă ideală de la Craioveanu, dar am trimis pe lângă poartă din trei metri“, ne-a declarat, astăzi, Gane.

„Am lucrat cu Mihai Costea şi aşa era uneori şi la antrenamente. Nu se concentra suficient. Probabil este afectat acum şi pentru că imediat după ce a ratat el echipa a primit gol. Dacă nu s-ar fi întâmplat aşa, ar fi trecut mai repede peste acest moment. Dar trebuie să înţeleagă că este tânăr şi mai are multe goluri de dat. Ca atacant treci şi prin astfel de situaţii“, a adăugat Jerry Gane.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite