Craiova: Şosea blestemată la Coşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Şosea blestemată la Coşoveni
Craiova: Şosea blestemată la Coşoveni

Un alt accident rutier era să curme viaţa mai multor persoane, după ce în urmă cu două zile un grav accident s-a soldat cu şase victime. 

Vremea rea şi neatenţia la volan le-au creat probleme şoferilor. Astăzi, în jurul orei 12, pe DN6E70, la intrare în localitatea Coşoveni, şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile meteo nefavorabile şi a acroşat un alt autoturism care intenţiona să schimbe direcţia de mers.


În autoturismul lovit, un Opel Vectra, se aflau două femei şi un copil care a fost dus la spital pentru un control mai amănunţit. Potrivit poliţiştilor, micuţul nu a fost rănit şi s-a ales doar cu o sperietură. De asemenea, şoferul autoturismului care a provocat accidentul, un Ford Escort, a fost dus la spital cu ambulanţa.

Poliţiştii de la Rutieră aşteaptă rezultatele medicale pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului şi ce sancţiuni vor fi luate. Ambele autoturisme s-au ales cu serioase pagube materiale.

În cazul în care medicii vor considera că micuţul necesită îngrijiri medicale, şoferul care a provocat accidentul este pasibil de dosar penal, în funcţie de zilele de spitalizare, sau de amendă contravenţională pentru neresperctarea distanţei minime obligatorii. 

Reamintim faptul că, în urmă cu  două zile, pe acelaşi drum, însă la ieşire din Coşoveni, a avut loc un grav accident rutier soldat cu şase victime. O persoană a decedat pe loc, iar alte şase au fost grav rănite, una dintre acestea decedând la spital. 

Citeşte cum s-a petrecut primul accident de la Coşoveni

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite