Copil de doi ani, muşcat mortal de câini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia copilului locuieşte într-o baracă din târgul Romaneşti
Familia copilului locuieşte într-o baracă din târgul Romaneşti

Un băieţel de etnie rromă de doi ani din Craiova a murit muşcat de câini după ce a fost lăsat nesupravegheat de părinţi. Familia acestuia locuieşte într-o baracă improvizată din incinta târgului de săptămână din cartierul craiovean Romaneşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, Amelia Căprărin, mama copilului, Constanţa Lăutaru (44 de ani), a sesizat ieri, în jurul orei 18, prin Serviciul de Urgenţă 112 că fiul acesteia, Cătălin, a dispărut. „Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au găsit după 20 de minute de căutări în apropierea târgului de haine vechi cadavrul copilului. Acesta prezenta plăgi şi escoriaţii pe tot corpul“, a declarat Amelia Căprărin.

Rudele copilului spun că pe copil l-au atacat câinii agresivi din incinta tâgului. „Sunt peste 50 de câini în târgul ăsta şi toţi muşcă. Au ajuns să ne mănânce copiii. Nici nu au curaj noaptea să te plimbi pe aici că te mănâncă de viu“, spune Marian (22 de ani), văr cu băiatul omorât de câini.

copil2

O altă vecină spune că şi copilul ei de doi ani este în pericol din cauza câinilor din târg. „Îmi e şi frică să îl las să se joace pe aici prin curte. Dacă fuge şi dă de un câine îl mănâncă şi pe el“, spune Elena Durac (31 ani).

copil

Famila copilului mort formată din şase membri locuieşte într-o baracă insalubră amplasată în târgul de săptămână din cartierul craiovean Romaneşti. Mama copilului mai are alţi patru copii minori.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite