Craiova: Copiii s-au angajat ca hoţi de buzunare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Copiii s-au angajat ca hoţi de buzunare
Craiova: Copiii s-au angajat ca hoţi de buzunare

Mai mulţi minori au fost prinşi în aceste zile în timp ce încercau să fure telefoane mobile din buzunarele trecătorilor. Locurile preferate de hoţi sunt spaţiile aglomeratem, staţiile de autobuze, magazine şi gări.

Doi minori de 11, respectiv 12 ani, din Caracal au speriat de moarte o bătrână din Craiova aseară, după ce i-au scotocit pe furiş în buzunare, în încercarea de a găsi telefoane şi bani. Întreaga scenă s-a petrecut într-o staţie de autobuz de pe Bulevardul 1 Mai, în jurul orei 17.30. Copiii nu au apucat să fugă cu telefonul pe care reuşiseră să pună mâna, pentru că un trecător a sunat imediat la 112, după care mai mulţi poliţişti au plecat pe urmele celor doi. I-au prins pe copiii care vroiau să se strecoare prin mulţime şi se facă nevăzuţi.  Acum minorii din Caracal s-au ales cu dosare penale şi riscă să stea următorii ani într-un centru special.

Hoţii se strâng în gări şi trenuri


Un alt minor de 15 ani, de această dată din Poiana Mare, are în acest moment un mandat de arestare preventivă după ce în urmă cu două zile i-a furat un telefon şi câţiva zeci de lei lui B.Viorel (25 de ani). Poliţiştii atrag atenţia oamenilor să fie foarte atenţi la poşete şi buzunare, deoarece hoţii acţionează în orice loc şi că atacă mai ales persoanele bătrâne, lipsite de ajutor. Cel mai adesea hoţii de buzunare aleg să tâlhărească în autobuze, gări şi chiar în trenuri.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite