Contractul pasajul suprateran din Bănie ar putea fi reziliat. Solomon: O să muncim ca la zidul chinezesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a anunţat astăzi că este nemulţumit de lucrările la pasajul suprateran de la kilomerul zero al oraşului. Edilul se gândesşte şi la varianta rezilierii contractului şi organizarea unei alte licitaţii, dacă firmele care lucrează la pasaj nu vor recupera cele două luni de întârziere.

„Despre pasajul suprateran cred că o să muncim ca la zidul chinezesc. După cum evoluează lucrurile cred că firma care a câştigat această licitaţie, împreună cu subcontractorii, nu şi-au făcut datoria aşa cum trebuie pentru comunitate. Adică stai câteva luni de zile şi nu înaintezi pentru că ai probleme cu reţelele, că trebuie să muţi patru sâltpi de lumină şi nu ştii ai cui sunt. S-a tergiversat foarte mult de când am ieşit din groapă, din acel subteran al kilometrului zero al Craiovei“, a declarat Antonie Solomon, astăzi, în cadrul primei conferinţe de presă susţinută de la întoarcerea în primărie.

Edilil s-a gândit şi la varianta rezilierii contractului şi organizarea unei alte licitaţii pentru a stabili un alt constructor.

Află care este termenul limită dat de către primarul Solomon firmelor care lucrează la kilometrul zero mâine, din

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite