Craiova: Marele maestru Constantin Ionescu joacă şah în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitat de antrenorul Costică Dobra, secretarul general al Federaţiei Române de Şah susţine un simultan cu 40 de copii şi adulţi, la Casa de Cultură Traian Demetrescu.

„Tradiţia simultanelor este bună. Eu onorez orice invitaţie la asemenea evenimente, deoarece cred că sunt spre binele copiilor, al comunităţii. Este şi o ocazie excelentă pentru a descoperi talente, pe care să le promovăm“, spune Constantin Ionescu, secretarul general al Federaţiei Române de Şah. Parteneri de joc sunt copiii Cercului „Tinerii Maeştri“ şi adulţi care iubesc sportul minţii şi susţin cercul ori de câte ori este nevoie.

image



„Vom da fiecăruia o diplomă de participare, iar pe cei mici îi vom premia şi cu dulciuri“, spune antrenorul Costică Dobra, cu precizarea că trei copii, David Gavrilescu, Cristian Lupu din Şimnicu de Sus şi Stegăroiu Marcel vor  primi şi câte o carte de şah, cu autograful maestrului Ionescu.

image



Simultanul de astăzi este parte din Festivalul Şanselor Tale şi este organizat de Cercul de Şah „Tinerii Maeştri“, coordonat de antrenorul Costică Dobra. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite