Craiova: Consiliul Judeţean Dolj dă în judecată Guvernul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia judeţeană vrea înapoi banii retraşi de Bucureşti. Autorităţile centrale au luat înapoi în ianuarie cele 12 milioane de  lei pe care Doljul le primise pentru extinderea Parcului Industrial din Craiova.

La mai bine de şase luni după ce Guvernul a decis ca administraţiile locale din ţară să returneze banii primiţi pentru investiţii, mai-marii judeţului spun că sunt gata să-l dea în judecată dacă cele 12 milioane de lei pe care le primiseră pentru extinderea Pacrului Industrial (PI) din Bănie nu se vor întoarce în Dolj.
Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, a declarat ieri că imediat ce banii au fost returnaţi la Guvern, a făcut demersurile necesare pentru a-i primi înapoi, însă până în prezent nu are niciun semn din partea autorităţilor centrale. „Răspunsuri scrise n-am primit. Am făcut demersuri pe lângă cei care au un cuvânt de spus în şedinţele de Guvern. În cazul în care nu găsim înţelegere din partea lor, ne gândim chiar să îi acţionăm în judecată”, a spus Prioteasa.

Află din Adevărul de Seară Craiova cât la sută din infrastructură este ocupată, conform autorităţilor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite