Conductă de apă lăsată de izbelişte în faţa unei case din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O craioveană susţine că la iarnă va rămâne fără apă la robinet din cauza unei lucrările efectuate de Compania de Apă Oltenia.

Elena Floricel de pe strada Împăratul Traian spune că în urmă cu cinci luni atunci când au fost montate contoarele de apă, angajaţii nu au împământat conducta de alimentare, ci au trecut-o pe sub gardul acesteia.

„Eu am făcut şanţ la mine în curte ca să primesc conducta pe sub pământ iar eu au trecut-o pe sub gard. Mi-au mai cerut şi 20 de lei. Înţeleg că ei tre să o aducă până la poartă şi de acolo să continui eu că e proprietatea mea, dar de ce nu au băgat-o pe sub pământ? La iarna sigur o să îngheţe“, s-a plâns craioveanca. Aceasta susţine că a luat legătura cu reprezentanţii companiei care i-au promis că se vor deplasa pentru a remedia problema, însă fără succes.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Companiei de Apă Oltenia, Mihaela Chiriţescu, datoria de a monta conducta este a proprietarului. „Contorul este ultima piesăm pe care o montează Compania de Apă. De la contor până în curte este obligaţia proprietarului pentru că este branşamentul dumneai. Noi putem doar să îi recomandăm un specialist sau să găsească dânsa“, a declarat purtătorul de cuvânt.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite