Craiova: „Condamnaţi“ la muncă voluntară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: „Condamnaţi“ la muncă voluntară
Craiova: „Condamnaţi“ la muncă voluntară

Oamenii cu funcţii în instituţii de presă, în Poliţie, în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Tineret Dolj au fost mobilizaţi azi să demostreze cât de repede pot da viaţă unui proiect, implicându-se.

Acţiunea este parte a Caravanei „Urmează voluntarii!“, care a ajuns azi la Craiova după un tur prin alte 12 oraşe din ţară,. Punctul de pornire a fost Cluj-Napoca. Voluntarii din Slatina au predat steagul caravanei colegilor din Bănie, la Casa de Cultură Traian Demetrescu, instituţie implicată şi ea în proiectele instant de-o zi. Până la sfârşitul zilei, voluntarii şi cei care au ales să le stea alături astăzi ca să îi convingă pe cetăţeni că implicarea în problemele comunităţii poate duce la o rezolvare mai rapidă a acestora, îşi vor da frâu liber imaginaţiei şi vor derula proiecte cu soluţionare rapidă.

Idei cu bătaie lungă

De-a lungul zilei, voluntarii au învăţat cum să mediatizeze prin intermediul televiziunii acţiunile lor, astfel încât să mişte conştiinţe şi să-i determine pe oameni să se implice în viaţa comunităţii din care fac parte. Apoi, au ieşit în stradă, iar cu ajutorul teatrului invizibil, au luat atitudine împotriva aruncării gunoaielor la întâmplare.
Caravana „Urmează voluntarii!“ se va încheia mâine, în Bucureşti. Sub genericul „Acces direct“, se va pune umărul pentru construirea de rampe pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi în şcoli.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite