Concursul de colinde a umplut până la refuz sala Teatrului Liric din Craiova. Actriţa Nataşa Raab a făcut spectacol pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova
Craiova

Concursul Coral de Colinde care a avut loc aseară pe scena Teatrului Liric "Elena Teodorini" a umput sala de invitaţi.  Prezentatoarea spectacolului a fost Nataşa Raab, actriţă la Teatrul Naţional "Marin Sorescu".

La Concursul Coral de Colinde care a avut loc aseară între orele 19.00 - 21.00 pe scena Teatrului Liric "Elena Teodorini" din Craiova au participat şase grupuri corale. Trei dintre acestea au fost desemnate câştigătoare. "Este vorba de corul de la Biserica «Sfântul Calinic» din Craiova, care a obţinut locul I, locul II a fost câştigat de către corul Departamentului de Muzică din cadrul Facultăţii de Litere, Universitatea din Craiova, iar pe locul III s-a situat corul Harmony, din cadrul Liceului «Henri Coandă»", a declarat Alin Stoica, preşedintele Convenţiei Organizaţiilor Studenţeşti (COS), care a organizat evenimentul. Spectacolul, prezentat de actriţa Teatrului Naţionat "Marin Sorescu" din Craiova, Nataşa Raab, a umplut până la refuz sala teatrului. "Au venit invitaţi din toate categoriile sociale, inclusiv studenţi. Doamna Nataşa Raab a prezentat şi anul trecut spectacolul, ne-a sprijinit foarte mult de fiecare dată", a precizat preşedintele COS a Universităţii din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite