Concursul „Desenează-l pe Moş Crăciun“ şi-a desemnat câştigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii s-au lăsat antrenaţi în competiţia creativă, iniţiată de Librăriile Adevărul, şi l-au desenat pe bătrânelul drag lor în cea mai drăgălaşă manieră, hotărâţi să îi golească sacul cu premii.

Lucrările au ajuns pe panou, în sediul Librăriei Adevărul din Craiova, iar astăzi, în urma extragerii din urnă, trei dintre copii au fost desemnaţi câştigătorii Concursului „Desenează-l pe Moş Crăciun“.

Mara Teodora Niculescu, David Şerban şi Krista Teodora Kristian sunt micii artişti care s-au bucurat din plin să afle că numele lor sunt pe bileţelele norocoase.

„Este prima dată când câştig un premiu şi sunt fericit că sunt câştigător“, a spus David (7 ani), elev în clasa I la Şcoala 21. Băieţelul speră ca simpaticul moş să-i mai lase daruri şi sub bradul de acasă, iar printre ele să se numere un Lego şi o maşină de spionaj. Sonia, mama lui David, a povestit că au aflat de concurs când acesta se apropia de final.

„Chiar pe ultima sută am adus desennul. David l-a făcut cred într-o jumătate de oră şi am venit rapid cu taxiul să-l aducem la librărie“, a spus Sonia. Când va fi mare, David ar vrea să devină astronaut.

Premiul este primul şi pentru Mara, elevă într-a doua la Colegiul Naţional Carol I. Micuţa adoră să deseneze, în special fetiţe, la care spune că se pricepe. Ea speră ca Moş Crăciun să-i mai aducă păpuşa Cicciobello şi o carte de fizică distractivă. La şcoală îi plac în special muzica, matematica şi sportul, iar când vine vorba despre ce se va face când va fi mare răspunde că va fi profesoară sau doctoriţă.

Pentru talentul lor, micuţii au fost premiaţi cu mai multe colecţii Adevărul, precum Disney Clasic, Aventură, Marile legende ale lumii, Scooby Doo, primul DVD „Epoca de gheaţă“, primul volum din „Poveşti muzicale de Crăciun“, seturi de creioane colorate şi magneţi pentru frigider.

„Ne-am dorit ca acest concurs să aducă un plus de bucurie acum când copiii îl aşteaptă pe Moş Crăciun. Este întotdeauna minunată întâlnirea cu ei. Astăzi ne-au colindat şi ne-au mărturisit ce cadouri speră să primească de Crăciun“, a spus Alina Popescu, şef Librăria Adevărul Craiova.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite