Concurs internaţional de poezie şi proză pentru românii din întreaga lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia creativă va fi lansată la 1 februarie 2012, de Revista Starpress, organizatoare concursului încă din anul 2008, în parteneriat şi colaborare cu peste 70 de ziare , reviste, posturi de radio şi televiziune din Diaspora şi din România.

Poeziile şi fragmentele de proză pentru concurs vor fi trimise pe adresele: star_ligya@yahoo.com; sun_andrada@yahoo.com ; free3ymher@yahoo.ca, până la data de 15 mai 2012 . Câştigătorii vor fi anunţaţi la începutul lunii iunie.

„Concursul Internaţional de poezie şi proză pentru românii de pretutindeni îşi propune descoperirea şi promovarea creatorilor de poezie şi proză autentică în limba română, tineri şi adulţi, începători şi profesionişti, inclusiv a celor care din anumite motive nu au putut fi publicaţi (indiferent de vârstă). Cu siguranţă, vom descoperi talente pe care dorim să le promovăm în întreaga lume. Indiferent de rezultatul concursului, cele mai interesante poezii vor fi publicate în paginile noastre şi ale tuturor colaboratorilor noştri din diferite state ale lumii“, a comunicat Ligya Diaconescu,  director general al Revistei internationale Starpress.

REGULAMENTUL  CONCURSULUI :
1 - La  secţiunea Poezie se participă cu cinci poezii, (indiferent de tematică).
2 - La  secţiunea Proză se  participă cu  cinci fragmente  (indiferent de  tematică)
Concurenţii vor ataşa un C.V. şi o fotografie.

Fiecare  premiu constă în câte un sejur pentru două persoane, în staţiunile Mamaia, Eforie Nord, Jupiter şi Mangalia.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite