Craiova: Concubina lui Relu Iova era în stare de ebrietate când a comis crima

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Concubina lui Relu Iova era în stare de ebrietate când a comis crima
Craiova: Concubina lui Relu Iova era în stare de ebrietate când a comis crima

Relu Iova se certa şi se bătea foarte des cu partenera sa. Ieri au avut ultimul conflict pentru că femeia, aflată într-o stare avansată de ebrietate, l-a înjunghiat cu un cuţit, pe care l-a înfipt direct în inimă.

Mai citeşte tot în acest caz:

Bărbatul ucis era vizitat frecvent de prostituate

O cerşetoare şi-a înjunghiat mortal concubinul

Pentru vecinii blocului F2 din cartierul craiovean Brazda lui Novac nu a fost nicio surpriză faptul că Relu Iova a avut un nou conflict cu partenera sa. Ei au fost îngroziţi când au auzit că bărbatul a fost omorât de femeia cu care trăia. „Acum doi ani a fost tăiat iar de concubine sa. Atunci a avut noroc că l-a salvat sora sa. L-am întrebat ce a păţit şi mi-a spus că a căzut şi s-a lovit“, a rememorat Ion Vasilescu, vecin al lui Relu Iova.

image



Femeia ucigaşă băuse destul de mult alcool înainte de a produce acea faptă, fiind ameţită şi în faţa anchetatorilor. „Am auzit că s-a întâmplat ceva şi am văzut cuţitul cu care îl tăiase. Am întrebt-o dacă i-ar s-au bătut şi poliţiştii mi-au spus că acum este pe mâna lor“, au povestit vecinii.  Aceştia spun că Relu era un bărbat liniştit şi bun, care nu a făcut rău nimănui, chiar dacă era alcoolic. Mai mult, se pare că familia care stătea sub apartamentul lui Relu Iova a vândut apartamentul fiind exasperată de inundaţiile multiple şi de certurile pe care le auzea.
Sora victimei a refuzat să dea declaraţii presei.

Balconul apartamentului în care locuia Relu Iova

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite