Un angajat din cadrul Complexului Energetic şi-a pierdut viaţa la locul de muncă. Deocamdată nu se ştie dacă bărbatul s-a electrocutat sau s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

Cornel Belu, în vârstă de 54 de ani, din comuna doljeană Almăj, şi-a pierdut astăzi viaţa în urma unui accident de muncă. Bărbatul lucra ca electrician la Uzina Işalniţa din cadrul Complexului Energetic „Oltenia“.

Cornle Belu a suferit multiple leziuni, iar inspectorii ITM Dolj şi poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate dacă bărbatul s-a electrocutat sau a căzut de la înălţime „Bărbatul avea 35 de ani vechime în cadrul unităţii. Este posibil să se fi electrocutat, dar se poate şi să-i fi venit rău, din cu totul alte cauze. Aşteptăm raportul medico-legal, care va lămuri cauza decesului. Victima purta echipament de protecţie “a declarat inspectorul-şef al ITM Dolj, Cătălin Mohora.

Bărbatul lucra la un panou electric care nu era sub tensiune, trebuia să facă nişte legături, însă foarte aproape era un alt panou electric la care nu fusese întreruptă alimentarea cu energie electrică.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite