Comisiile LPF au decis: Telenovela "Dorel Stoica", regizată la Craiova, va continua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a decis, în şedinţa de marţi, să amâne pentru data de 10 august judecarea cazului Universitatea Craiova - Dorel Stoica, în care gruparea olteană solicită despăgubiri de 999.000 de euro pentru că jucătorul a semnat cu Steaua Bucureşti.

Dorel Stoica a venit la Steaua la mijlocul lunii iunie din postura de jucător liber, după ce şi-a reziliat acordul cu formaţia Al-Ettifaq, la care a evoluat în returul sezonului trecut.

Oficialii olteni susţin însă că Stoica se află în continuare sub contract cu Universitatea deoarece fundaşul a fost doar împrumutat la Al-Ettifaq.

Conducerea Universităţii Craiova a dat publicităţii o convenţie semnată în 27 decembrie 2009 cu jucătorul Dorel Stoica, prin care acesta poate juca liber în străinătate, însă, dacă semnează cu o echipă din România până în 2014, trebuie să plătească despăgubiri de 999.000 de euro.

Conform convenţiei, Stoica trebuie să plătească despăgubirile în termen de cinci zile de la data legitimării la noul club. Actul semnat în trei exemplare a fost înregistrat la LPF în data de 03.02.2010.

"Dacă Dorel Stoica a semnat acel act că dă un milion de euro dacă semnează în ţară, atunci să plătească!", a spus preşedintele LPF, Mircea Sandu, la emisiunea Fanatik Show, de la DigiSport.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite