Poliţia Capitalei TV emite online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul Christian Ciocan mai punctează încă o bilă albă la contribuţia adusă cetăţii Bucureştilor, dar şi la cea adusă românilor, care pot vedea, în direct, declaraţiile purtătorului de cuvânt ori conferinţele de presă ale oficialilor Direcţiei Generale de Poliţie Municipiului Bucureşti (DGPMB).Serviciul de Relaţii Publice al Direcţiei are propria televiziune. 

Începând de astăzi „Poliţia TV” transmite, live, ştirile Poliţiei Capitalei. Televiziunea va transmite şi filmele de la acţiunile poliţiei, înregistrate de un cameraman profesionist. „Echipa «Poliţia Capitalei TV» va fi dotată cu laptopuri performante, pentru a putea transmite din orice colţ al lumii. Sunt mândru, sunt bucuros, de 20 de ani nu stau şi asta se vede în activităţile noastre. Nu este o televiziune comercială şi nu face concurenţă altor televiziuni. Este creată pentru a servi unei mai bune comunicări cu jurnaliştii, în timp real, pentru ca informaţiile să ajungă la public în timp real“, a declarat, pentru “Adevărul”, Christian Ciocan.

Şi-a făcut desfăşurătorul TV sub duş

„Am nevoie de somn, dar mă adaptez. Aseară, am plecat de acasă pe la 9, mi-am luat 5 bucăţi de pizza şi m-am dus la poliţie să gândesc ultimele detalii pentru TV. Azi-dimineaţă, stăteam sub duş şi mă gândeam la desfăşurătorul TV”, spune amuzat omul care răspunde la telefon "24 de ore din 24" şi este mereu în priză. Activitatea poliţiei bucureştene poate fi urmărită, în prezent, atât pe site-ul oficial al instituţiei, cât şi pe conturile de Messenger, Facebook, Twitter şi Youtube.

Poliţia TV este un proiect al Poliţiei Capitalei prin care sunt transmise imagini video jurnaliştilor. “Avem toate resursele necesare pentru performanţă şi asta intenţionăm să facem şi de acum încolo, din respect pentru cetăţean”, a subliniat Ciocan. În plus, comisarul spune că este obligaţia oricărui şef de inspectorat să se asigure că presa are acces la informaţii.

Comisarul-şef Christian Ciocan, este principalul favorit pentru preluarea funcţiei de şef al IPJ Dolj, după ce comisarul Nicolescu a fost demis de către ministrul Blaga.

„Dacă în 30 de zile Craiova nu devine cel mai liniştit oraş, atunci la revedere“

EXCLUSIV Christian Ciocan: „Acum scopul meu este IPJ Dolj”

Dacă va veni la comanda IPJ Dolj, Ciocan spune că va implementa şi aici asemenea proiecte. „Un manager trebuie să aibă proiecte. Iar eu am nişte proiecte care pot fi implementate de la 24 de ore la 30 de zile. Dacă în 30 de zile Craiova nu devine cel mai liniştit oraş, atunci la revedere“, a afirmat Ciocan, care a adăugat că nu este o laudă ci determinarea de a face performanţă. „Dacă urmăriţi toate declaraţiile mele în timp, veţi vedea că toate s-au concretizat, nu am minţit niciodată şi am respectat tot ce am promis, în calitatea de poliţist“, a punctat comisarul.

Vrea divizie de „diplomaţie publică"

Ideile ingenioase de a înfiinţa un post de televiziune şi un site al Poliţiei Capitalei îi aparţin. Pentru site s-a inspirat din cel al Departamentului Poliţiei din Los Angeles, bineînţeles, după ce a luat aprobare de acolo pentru a folosi principiile construcţiei site-ului.  După „Poliţia TV”, comisarul Ciocan plănuieşte să înfiinţeze o divizie de „diplomaţie publică”.

 „De mai mult timp, eu propun crearea unei structuri de diplomaţie publică în poliţia naţională. Asta înseamnă că voi, ziariştii, ne veţi însoţi inclusiv la acţiuni, lucru care se întâmplă prin Capitală. Pentru că presa trebuie să ştie totul şi este treaba managerului să ştie cum asigură 24 din 24 legătura cu mass-media. Eu mi-am asumat acest lucru în acest colos care este Poliţia Capitalei şi care este de şapte sau chiar de zece ori mai mare decât orice inspectorat judeţean de poliţie“, a făcut public comisarul-şef Ciocan.

VEZI LIVE POLITIA CAPITALEI TV

Românii vor avea acces la declaraţiile publice accesând linkul: http://b.politiaromana.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=969&Itemid=1464.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite