Comisarul Christian Ciocan: Craiova fără Universitatea e ca nunta fără lăutari!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut ca suporter al Ştiinţei, comisarul-şef Christian Ciocan, şef al Biroului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Politiei Capitalei şi purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Poliţie a Capitalei, îi recomandă pe Facebook lui Adrian Mititelu să readucă Universitatea Craiova pe Oblemenco, pentru că locul echipei nu este la Severin.

„Din respect pentru gloria sa şi pentru Oltenia, Universitatea trebuie să se întoarcă şi să joace acasă, în Craiova. Severinul, oraşul meu natal, nu este Bănia”, spune Ciocan pe Facebook.


Salut fratern, Moldova, Bucovina / Salut fratern, Ardeal, si tu, Banat / Salut fratern, Muntenie vecina / Si Maramures, neam ne-ngenunchiat / Priviti aceasta sacra frumusete: Oltenia pamant de oameni buni / Si pumn pedepsitor cu cinci judete / Caus al palmei vechilor taciuni, aşa îşi începe comisarul mesajul postat pe Facebook.

Cunoscut ca suporter înrăit al Universităţii Craiova, Christian Ciocan nu ratează niciun meci al Ştiinţei. „Discutam zilele trecute cu prietenul meu Mugur Mihăescu, oltean de-al nostru, despre Universitatea. Echipa trebuie să stea la Craiova, pe Oblemenco. Craiova fără Universitatea e ca nunta fără lăutari”.

Deşi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan,  este şi responsabilul cu imaginea secţiei de rubgy a CS Dinamo, spune că ţine de mic cu Universitatea.  “Nu am ratat niciun meci important al Ştiinţei. Universitatea este echipa mea de suflet. De mic copil ţin cu Universitatea Craiova Maxima. Am prins această pasiune de la bunicul meu”.

Ciocan a mai spus că severinenii sunt imuni la fenomenul Craiova: „Ei se bucură aşa, dar nu sunt precum suporterii craioveni, să simtă din plin victoria sau înfrângerea. Degeaba s-a făcut un stadion superb la Severin, nu e Oblemenco!”



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite