„Colorează-ţi viaţa altfel... fără droguri!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înscrierile se vor încheia pe 31 martie
Înscrierile se vor încheia pe 31 martie

Este tema Concursului Naţional „Mesajul meu antidrog“, la care pot participa şi elevii de gimnaziu şi liceu din Dolj, care vor să aibă un cuvânt de spus în acest sens.

Ideile elevilor pot lua forma unei pagini web, tip pagină de instituţie, de prezentare a unui proiect, de informare tip revistă, a unui film de scurt metraj, spot, fotografie digitală antidrog, forma unui eseu literar sau se pot materializa în grafică, pictură, poster.

Fişele de înscriere se vor depune la sediul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dolj din Craiova, strada Amaradia, nr. 93-95, et. 1 sau vor fi transmise prin e-mail, pe adresa: mesajulmeuantidrogdolj@yahoo.com, în perioada 1 – 31 martie 2012.

Fiecare elev va putea să participe la mai multe secţiuni, cu câte o singură lucrare la fiecare în parte.

Lucrările participante se vor depune la sediul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dolj din Craiova, în perioada 2 – 30 aprilie 2012.

Gala laureaţilor la nivel judeţean va avea loc în luna mai 2012. Creaţiile ce se vor clasa pe primul loc în Dolj vor fi promovate la faza naţională a concursului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite