Craiova: Colegii Anei Maria Stoica, fetiţa care şi-a înjunghiat bunicul, o aşteaptă la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prietenii copilului care şi-a ucis bunicul au păstrat liber locul din banca situată în rândul de mijloc, special pentru când Ana se va întoarce.

Cu toţii spun că nu au nicio teamă de Ana Maria şi că sunt convinşi că fata nu a intenţionat să îl omoare pe Nicolae Stoica (52 de ani). Astăzi s-au hotărât să-i facă un cadou Anei, internată la Spitalul de Neuropsihiatrie, şi să o sune. „Nu a venit cineva anume cu această idee. Toţi ne doream să o auzim, să ştim că este bine. Ne-a zis să nu ne facem griji pentru ea, pentru că va reveni la şcoală, în scurt timp”, ne-a spus Zegheanu Victoriţa (14 ani).

image



Prietenii spun că Ana era o fată plină de viaţă, sociabilă, conştiincioasă. Pe care n-ar pute-o urâ vreodată. „Niciodată nu ne-a jignit cu vreun cuvânt, nu a ridicat vocea la noi. Era la locul ei, dar nu foarte retrasă, pentru că avea destui prieteni”, ne-a povestit Maria Feraru, una dintre cele mai bune prietene ale elevei care şi-a omorât bunicul.

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Scrie un e-mail la adresa casting.oltenia@click.ro, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!



Citeşte aici regulamentul concursului

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite