Coincidenţă: Spitalele din Craiova au rămas fără manageri. Directorii de la patru spitale au plecat în concediu în acelaşi timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerii de la patru spitale din Craiova şi-au luat concediu de odihnă în acelaşi timp. Atribuţiile lor au fost preluate de către directorii financiar-contabil sau cei medicali.

Managerii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, Spitalului Filantropia, Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" şi  Spitalului CFR au plecat în vacanţă. Dacă unii dintre ei şi-programat concediul de odihnă începând cu data de 2 august, sunt şi manageri care au plecat în vacanţă la mijlocul săptămânii trecute. "Sunt în concediu de câteva zile", ne-a spus vinerea trecută conferenţiar doctor Florin Petrescu, managerul de la SJU, care în această perioadă este înlocuit de directorul financiar contabil.

Managerul de serviciu, la Spitalul de Neuropsihiatrie

Lunea trecută, şi managerul Spitalului CFR, doctorul Bebe Martin, a început concediul. "Sunt în concediu" ne-a spus luni şi conferenţiar doctor Iulian Diaconescu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş". La Spitalul Filantropia, atribuţiile managerului în perioada concediului au fost preluate de directorul medical, medicul Doina Guriţă. Singurul manager de spital din Craiova care în această perioadă lucrează este cel de la Spitalul de Neuropsihiatrie, medicul Luiza Popa.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite